Kostnadsfri inspirationsdag!

Lüning bjuder in till en inspirationsdag onsdagen den 15/5 mellan kl. 14:00-20:00 i Malmö. Genom att anmäla sig till denna kurs (kostnadsfritt) anmäler du dig till inspirationsdagen.

  1. Information om inspirationsdagen

  2. Schema under inspirationsdagen

  3. Vi är specialister på funktionsmedicin!

Inspirationsdag 15/5 (Malmö)

 • Gratis

En lärorik och inspirerande dag

Välkommen till vår inspirationsdag på vår hälsoklinik i Malmö den 15 maj mellan kl. 14:00-20:00. Våra intressanta föreläsare består av:

 • Fredrik Paulún kommer att vara på plats för att prata om ljusets positiva påverkan på människokroppen med fokus på rödljusterapi. Passa på att ställa frågor innan och efter föreläsningen!
 • Anette Lüning kommer att prata om hormonell hälsa med fokus på hormonella obalanser vid klimakteriebesvär, fertilitet och mensbesvär.
 • Kaisa Frank kommer att prata om bland annat astma, autism och svamp i kroppen.
 • Dr. Tom O´Bryan är specialist på gluten och är en välkänd föreläsare i USA. Han kommer att prata om gluten och dess påverkan på människokroppen. (Engelska)

Utöver detta kommer vi bjuda på hälsosamma snacks, ge ut goodie bags (först till kvarn) och lotta ut fina priser! Denna dag vill du inte missa!

Du är mer än välkommen att ta med dig vänner och familj - glöm dock inte bort att alla måste anmäla sig! Genom att signa upp dig på denna kurs anmäler du dig (det är helt kostnadsfritt)

Adress: Fågelbacksgatan 11D, 217 44 Malmö


Säkra din plats!

Vi kommer att bjuda på hälsosamma snacks, ge ut goodie bags (först till kvarn) och lotta ut fina priser! Denna dag vill du inte missa! Du är mer än välkommen att ta med dig vänner och familj - glöm dock inte bort att alla måste anmäla sig! Genom att signa upp dig på denna kurs anmäler du dig (det är helt kostnadsfritt)